Digitale producten die u kunt verkopen Uncategorized iOS 9 Beta 3: Alle nieuwe wijzigingen op één plaats [Screenshots]

iOS 9 Beta 3: Alle nieuwe wijzigingen op één plaats [Screenshots]

Apple heeft vandaag de derde bèta van iOS 9 voor ontwikkelaars gezaaid, waarbij deze release 24 uur later komt dan verwacht te midden van de software die op Apple’s ontwikkelaarsprogramma verschijnt voordat u opnieuw wordt verwijderd. Maar nu is het hier om te blijven.

De release, die beschikbaar is als een volledige download van het ontwikkelaarsprogramma van Apple of als een OTA -download van een iOS -apparaat dat al een van Apple’s iOS 9 -bèta’s uitvoert, brengt enkele nieuwe functies met zich mee, waarvan de belangrijkste Apple Music is. Reeds onderdeel van de verzending iOS 8.4, iOS 9 Beta 3 is de eerste keer dat de nieuwe streamingdienst deel uitmaakte van de huidige bèta’s van Apple.

Hoewel de komst van Apple Music naar deze bèta de krantenkoppen zal krijgen, zijn er tal van andere toevoegingen die misschien niet zo opwindend zijn, maar toch een manier zullen zijn om de manier te verbeteren waarop we onze apparaten gebruiken, of het nu gaat om iPhones of iPads.

Hier is alles wat nieuw is in iOS 9 Beta 3:

4 × 4 mappen op iPad

Een opnieuw ontworpen mapsysteem dat de 3 × 3 -pictogramindeling op de iPad vervangt door een veel meer betaalbare 4 × 4 -pictogramlay -out die beter gebruik maakt van het extra scherm onroerend goed dat door het grotere scherm wordt gebruikt.

Screenshots map in foto’s app

De foto’s van de foto’s bevat nu een nieuwe map voor screenshots en geeft eindelijk diegenen die veel screenshots een manier maken om ze allemaal op dezelfde plaats te zien en belangrijk is ze allemaal te verwijderen.

Selfies map in foto’s app

Naast screenshots benadrukt een andere nieuwe map selfies, waarbij al je mugshots op één plek van de camera van de voorkant worden gericht.

Vernieuwd 2-factor authenticatiesysteem

Een vernieuwd 2-factor authenticatiesysteem waarvan Apple beweert dat het veel gestroomlijnder is dan dat van oude maakt de snit in bèta 3.

Appelmuziek

De nieuw bijgewerkte muziek -app, compleet met de eerder genoemde Apple Music.

Stille Siri

Siri maakt niet langer geluiden wanneer geactiveerd als het apparaat in de stille modus staat.

Streaming van hoge kwaliteit boven mobiel voor Apple Music

Nieuwe instellingeninvoer voor Apple Music, met een optie om premium audiostreaming op mobiele netwerken mogelijk te maken die momenteel geen deel uitmaakt van iOS 8.4.

Apple News

Apple News -app is hier. Blijkbaar alleen beschikbaar voor die in de Verenigde Staten, maar zal bij de lancering beschikbaar zijn in de VS, het VK en Australië, Apple News gebruikt een samengestelde lijst met nieuwsitems op basis van de smaak van de gebruiker en werd onthuld op het WWDC -evenement van Apple.

Lichte wijzigingen in de batterijinstellingen

Het batterijgedeelte van de instellingen-app heeft een klein herontwerp gehad, aangezien de laatste bèta, met een nieuwe klokknop die de hoeveelheid tijd aan het scherpen ter sprake brengen op het scherm of op de achtergrond is uitgevoerd.

Opnieuw ontworpen knoppen voor lees- / ongelezen in e -mail

De Mark Read/Unread -knoppen in Mail hebben een herontwerp gehad, met een veel meer grafische techniek die deze keer is genomen.

Siri -app -suggesties

Veeg naar beneden op het startscherm toont nu de aanbevolen apps van Siri in plaats van simpelweg een zoekvak weer te geven. Dit is vergelijkbaar met hoe het wordt weergegeven in speciale Siri -ideeën / assistent -pagina aan de linkerkant van het startscherm.

Zoek de voortgangsbalk in Mail -app

Wanneer u uw e -mailinbox doorzoekt met behulp van de Stock Mail -app, toont iOS 9 Beta 3 nu een voortgangsbalk bovenaan.

We houden onze ogen open voor veel meer toevoegingen omdat we deze nieuwe bèta gebruiken, maar het hele systeem voelt sneller en veel vloeibaarder, zoals misschien te verwachten is. lang mag het doorgaan.

Update X1: Hier is een video die enkele van deze en veel meer nieuwe veranderingen in actie laat zien:

Volg onze tutorial hieronder voor volledige instructies over het downloaden en installeren van iOS 9 Beta:

Download iOS 9 Beta 3 en installeer op iPhone 6, 6 Plus, 5S, 5C, 5, 4S, iPad, iPod Touch [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *