Digitale producten die u kunt verkopen Uncategorized Anker introduceert PowerPort Atom PD 4 100W USB-C Charger voor snellaadnotitieboekjes, telefoons, tablets

Anker introduceert PowerPort Atom PD 4 100W USB-C Charger voor snellaadnotitieboekjes, telefoons, tablets

We zijn behoorlijk gebruikt dat Anker de eerste naam op veel lippen is wanneer het betrekking heeft op het kiezen van laadkabels evenals bakstenen, evenals het bedrijf zijn uit met zijn meest recente laadadapter die zelfs de meest veeleisende individuen een beetje grijns op hun gezicht moet zien.

Het Power Port Atom PD 4 is de naam, evenals het opladen van dingen is absoluut het spel.

Zoals die naam suggereert, ondersteunt de Atom PD 4 de stroomverzending door middel van zijn twee USB-C-poorten. De hele oplader kan tot 100W vermogen uitvoeren, waardoor dat aantal verdeeld blijft over die twee USB-C-poorten en twee USB-A-poorten. Dat moet veel meer dan voldoende zijn om elk type van de huidige notitieboekjes van Apple, evenals een persoon met een iPad Pro of Nintendo -schakelaar, te verstrekken, kunnen hiervan ook veel problemen verstrekken.

Laad maar liefst 2 laptops of USB-C-tablets op, evenals 2 smartphones of andere gadgets op hetzelfde moment met een recordbrekende 100W laadkracht.

Dit gaat er echter voor. De PowerPort Atom PD 4 kost ongeveer $ 100, wat niet goedkoop is. Inzicht in precies hoe solide Anker’s andere producten zijn, zijn we echter vrij positief dat dit een lader is die precies zal doen wat het zegt, evenals ook voor een lange tijd.

Super Power-levert een enorme 100W laadkracht-voldoende om 2 USB-C laptops en 2 smartphones op exact hetzelfde moment te vergroten. USB-C-uitgang: 5V = 3A / 9V = 3A / 20V = 5A. USB-A-uitgang 5v = 2,4a max per poort.

Snelle opladen-Bespaar maar liefst 1 uur oplaadtijd met USB-C-stroomverzending en de wereldberoemde Poweriq-innovatie van Anker voor USB-A.

Er is geen afwijzing dat de Identificeer van $ 100 sommige mensen zal bieden, maar als u dit kunt gebruiken in plaats van twee minder krachtige laders te krijgen, is het misschien elke cent van die vraagprijs waard. We zullen het proberen en er een krijgen voor evaluatie en u laten begrijpen hoe we het precies kunnen vinden.

Koop: Anker PowerPort Atom PD 4 100W USB-C Charger van Amazon: $ 100

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 12.1.4: Downgrade naar iOS 12.1.1 Beta 3 en jailbreak met behulp van rootlessjb, hier is hoe

Downgrade iOS 12.1.4 naar iOS 12.1.1 Beta 3 voor jailbreak [gids]

Download iOS 12.1.4 IPSW -links, OTA -update met cruciale FaceTime Bug -patch

Jailbreak iOS 12.1.4 / iOS 12.1.3: downgrade nu zoals Brandon Azad zijn iOS 12.1.2 exploit heeft uitgebracht

Download iOS 12.2 Beta 2 IPSW -links, OTA -update vrijgegeven voor ontwikkelaars

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple, evenals het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *