Wall wrat computermuis

Dit nogal omvangrijk uitziende muur wrat is echt een computermuis. Natuurlijk, het kan ervoor zorgen dat je hand vreselijk opkomt als ze worden gebruikt voor elk type tijd. Sommigen zouden echter zeggen dat het waard is voor de hipsterwaarde van het ding.

De nogal vreemde vorm is enigszins verklaard door de waarheid dat dit afkomstig was van IKEA. Na het gieten van de transformator ontdekt in de plastic situatie, had hij veel ruimte om mee te werken. Hij boorde een gat om ervoor te zorgen dat de sensor van een Logitech USB-optische muis de beweging van de muis kan oppakken. Hij kreeg eveneens behoorlijk innovatief wanneer het de knoppen betrof. De twee tanden van de muurplug draaien horizontaal om de kortstondige persschakelaars binnen te beïnvloeden.

Na de pauze kunt u een snelle demo van het project zien. [Alec] denkt er niet aan om compleet te zijn. Hij wenst een paar verbeteringen te maken die het toevoegen van gewicht omvatten om het veel meer op de originele wandwrat te laten voelen, evenals het ontdekken van een methode om het gat te verbergen dat hij heeft geboord voor de sensor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *