5 beste MOBA -games voor Android

League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, evenals een aantal MOBA -games hebben anderen de wereld door de storm. Voor de niet -ingewijden betekent MOBA multiplayer in de internetbattle arena. Het idee is eenvoudig, twee teams proberen de basis van de ander te ruïneren door hun helden te leiden en geautomatiseerde engers tegen verdedigende torens, die uiteindelijk aan de andere kant breekt. Deze games bieden een enorme diepte en complexiteit voor degenen die ze willen. Hoewel de meeste MOBA -games beperkt zijn tot een pc, zijn er sommigen waarmee je onderweg de kampioen kunt worden. We hebben het over MOBA -games op Android als het op de een of andere manier niet werd verwijderd.

1. Vainglory

[GooglePlay url = ””/]
Vainglory is op dit moment de meest prominente MOBA op mobiel en om een ​​goede reden. De game wordt zowel op Android als iOS aangeboden. Het heeft een professionele esports -gemeenschap, een solide aanhang op Twitch en andere streamingplatforms. Het is duidelijk dat er ook het aanzienlijke aantal gebruikers is. De game beschikt over 3-op-3 gevechten en wedstrijden van 30 minuten. De lengte van wedstrijden belemmert het draagbaarheidselement, maar er is een Battle Royale-modus die ook is gecentreerd op kortere wedstrijden van 7-10 minuten.

In tegenstelling tot traditionele MOBA -games op pc, is er slechts één rijstrook die de wedstrijden soms een beetje onvoorspelbaar maakt. De bedieningselementen zijn een beetje moeilijk te gebruiken op een kleinere telefoon, maar ze zijn veel gemakkelijker te gebruiken op grotere schermen.

2. Aas van arena’s

UPDATE: De game wordt niet meer aangeboden in de Google Play Store.

Als je nog nooit een MOBA -game hebt gespeeld, is dit degene waarmee je aan de slag kunt. Ace of Arenas is een gewone MOBA met een grote individuele basis. Groot voldoende om ervoor te zorgen dat je niet meteen in een game kunt komen. Je kunt echter tenminste zoveel games spelen als je wilt zonder ‘energie’ of zo te hoeven kopen.

De game heeft fatsoenlijke afbeeldingen en de bedieningselementen zijn uniek omdat je zowel tikken als vegen moet gebruiken. Dit laat zien dat de game is ontworpen, rekening houdend met aanraking in gedachten.

Mis het niet: de beste racegames voor Android

3. Heroes of Order en chaos

[GooglePlay url = ””/]
Heroes of Order en Chaos is een inzending van de Gameloft zelf. Gameloft is een enorme naam in de mobiele gamingmarkt, dus het is vanzelfsprekend dat ze willen strijden met een eigen MOBA. Net als veel andere Gameloft -games, is Heroes of Order en Chaos een solide toegang tot het genre, gecomplimenteerd door zijn scala aan personages, modi en items.

De game bevat ook een vaardigheidsboom en een reeks van wat de game noemt, inscripties. Als je RPG -games op pc hebt gespeeld, zou je bekend zijn met vaardighedenbomen. Het heeft exact dezelfde pc zoals drie rijstroken, 5V5 Battle, maar op de een of andere manier is het niet zo leuk als zoiets als Vainglory. Evenals het is moeilijk om te bepalen waarom het spel bijna wat goed doet. Veronderstelling dat je het zelf zou moeten uitproberen.

4. Heroes of Soulcraft

[GooglePlay url = ””/]
Heroes of Soulcraft begon op het eerst als een actie-RPG, dus de verschuiving in een MOBA was niet extreem onnatuurlijk. De game heeft een nogal grappige, sommigen kunnen schaamteloze, app -beschrijving in de Play Store vermelden die begint als “Blijf niet tevergeefs, glorie en succes is nabij.”

Maar het allerbeste deel van deze game is echt dat je het met een controller kunt spelen terwijl je op een bank op je Android -tv zit. Natuurlijk kunt u ook kiezen om het te spelen met op het scherm op uw telefoon. De ontwerpers zijn gegaan met een interessante hybride tussen 3V3 5-minuten wedstrijden, evenals 5V5 15 minuten durende wedstrijden. Oh en dit wordt ook op pc’s aangeboden naast iOS. Een gebrek aan gebruikersbasis is dus absoluut het minste van de problemen waarmee u tijdens het spelen mogelijk kunt omgaan.

Moet lezen: 10 beste Android -games onder de 10 MB

5. Telefoontje van kampioenen

UPDATE: Deze game is uit de speelwinkel verwijderd. Je kunt hier meer MOBA -games ontdekken.

MOBA is redelijk een nieuwer genre in vergelijking met zoiets als een RPG. Maar als je over de hele linie kijkt, ontdek je dat de meeste games min of meer hetzelfde zijn. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft het MOBA -genre een gebrek aan innovatie vertoond. Telefoontje van Champions is echter niet bang om uit het peloton te staan. De game slaat zowel de banen als de minions voor, ten gunste van power-ups en de Orb of Death, die op een baan reist, waardoor spelers gedwongen worden om een ​​spannende touwtrekwedstrijd aan te gaan.

De helden in telefoonoproep van Champions Autumn in vijf categorieën: magiërs, jagers, tanks, moordenaars, en ondersteunende helden. De grootste functie zijn de korte game -lengtes waar de meeste games binnen vijf minuten voorbij zijn. Dit biedt de game een voorsprong dat erover nadenkt, is bedoeld voor een mobiel, draagbaar platform. Nog een ding om van het spel leuk te vinden is dat niemand stopt. Nou, het is duidelijk een keuze, maar het spel eindigt niet alleen wanneer een speler vertrekt. Het vervangt de speler zowel door een AI als het spel datnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *