Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics Voeg veel meer functies toe aan Google Play Store met deze apps

Voeg veel meer functies toe aan Google Play Store met deze apps

Wilt u de eerste zijn die op de hoogte wordt gebracht wanneer een nieuwe app de Play Store raakt of wanneer een app -verkoop aan de gang is? Of u nu uw abonnementen in de gaten wilt houden, een play store -fout wilt repareren of al uw gekochte apps wilt bekijken, er is een app voor alles. In dit artikel zullen we een aantal fantastische Android -apps bekijken die veel meer functies aan de Google Play Store kunnen toevoegen en uw ervaring kunnen verrijken.

Google Play Store is een one-stop-plek voor al uw Android-behoeften. Het bestaat uit een overvloed aan games, apps, films, boeken enz. Allemaal gemakkelijk op uw apparaat kunnen worden gedownload. Daarnaast krijgen al deze apps en games periodieke updates om het een stuk stabieler en veiliger te maken. Maar ondanks dit al deze zijn er enkele nuttige kenmerken die nog steeds lijken te ontbreken. In deze handleiding over hoe u veel meer functies kunt toevoegen aan de Google Play Store, zullen we enkele van de apps grondig bekijken die u zouden helpen om veel meer uit de Play Store -app te halen.

Weet u dat er een aantal Google Play Store -opties zijn waarmee u de APK -bestanden van Android Apps kunt downloaden zonder een Google -account? Bekijk onze lijst.

1. Appsales- Track kortingen op apps

Zoals de naam al doet vermoeden, meldt deze app u wanneer een Android -app te koop is. Er zijn honderden apps in de Google Play Store. Elke dag of de andere, zijn sommige apps te koop of zelfs voor een beperkte tijd gratis. Maar helaas is er geen optie als zodanig om op de hoogte te worden gesteld van de Play Store wanneer er een prijsdaling is. In dergelijke gevallen kunnen appsales van pas komen.

Het levert een lijst met apps of games die onlangs een prijs hebben gezien of gratis zijn gegaan. De lijst wordt onmiddellijk dagelijks bijgewerkt met nieuwe apps. Maar dat is gewoon het idee van de ijsberg. Het toont ook de prijstrend van elke app op een diepgaande grafische manier. Hiermee kunt u volledige kennis krijgen met betrekking tot het prijspatroon van elke app. U kunt ook eenvoudig elke app delen van Play Store naar Appsales en diepgaande grondige kennis van die app krijgen.

Standaard toont het apps en games met minimaal 25% korting met ten minste 100 downloads en een minimale beoordeling van 3,5. Als u wilt, kunt u al deze criteria wijzigen door naar Instellingen> Filter te gaan.

Downloaden: Appsales- Betaalde apps zijn gratis en te koop

2. Foutcode fixer- Fix verschillende Play Store-fouten

Volgende in de gids voor het toevoegen van functies aan de Google Play Store komen de foutcodes en fixes. Wanneer u een fout in Play Store tegenkomt, gooit deze eenvoudig een foutcode zonder uitleg. Als gevolg hiervan raakt de gebruiker gefrustreerd. Dit is waar deze app van pas komt. Het bestaat uit een lijst met verschillende play store -foutcodes, de beschrijving ervan en de stappen om deze problemen op te lossen.

U kunt door tonnen foutencodes van Google Play Store bladeren en naar de opties zoeken of de zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar een bepaalde foutcode. Het enige nadeel is het feit dat de gratis versie van de app-advertenties op volledige schermschermen, die misschien irritant zijn voor sommigen van jullie daar. U kunt overwegen deze app te kopen als u vrij vaak naar deze fouten op Google zoekt.

Download: foutcode fixer

3. Gekochte apps- Informatie over de aankopen van uw Play Store

Zo nu en dan koopt u een app of doet u een in-app aankoop. Helaas is er geen gemakkelijke manier als zodanig om al uw aankoopgeschiedenis bij te houden. Hoewel een deel van de informatie ongetwijfeld toegankelijk was vanuit de Play Store (uit accounts> aankoopgeschiedenis), toont het toch niet alle benodigde details. Gelukkig is er alleen een app voor het genoemde doel. Het wordt de aankoop -apps genoemd en toont volledige informatie met betrekking tot alle aankopen die u tot op heden hebt gedaan vanuit de Play Store.

Deze omvatten de naam van elke app, de aankoopdatum en het geld dat aan elk van hen wordt uitgegeven. Bovendien toont het ook de algehele uitgaven die je hebt gedaan aan alle gecombineerde apps. Daarnaast zijn opties voor het filteren van de apps en het sorteren ook beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld de lijst sorteren, beginnend met de duurste app bovenaan of filteren om alleen de apps te tonen waarin een in-app aankoop is gedaan. Ten slotte kunt u ook de valuta- of datumindeling wijzigen door op het hamburgerpictogram te tikken. Als je deze app niet leuk vindt, zijn er weinig meer die je de lijst met alle gekochte apps uit de Play Store kunnen laten zien.

Downloaden: Apps gekocht- Herstel uw betaalde apps

4. App Watcher- meldt over nieuwe functies van een bijgewerkte app

Er zijn tonnen apps in de Play Store en de meerderheid van hen worden regelmatig bijgewerkt. U kunt de nieuwe functies van een app controleren die al op uw apparaat is geïnstalleerd. Maar het is niet mogelijk om dit voor alle apps te doen. Hoewel Play Story meldt wanneer een update voor een app beschikbaar komt, vermeldt deze niet expliciet de wijzigingen en nieuwe functies die de update met zichzelf heeft veroorzaakt. In dergelijke gevallen kan App Watcher van pas komen.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *