Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics Een Medion WiFi-streamingradio hacken Ontdekt bij Aldi

Een Medion WiFi-streamingradio hacken Ontdekt bij Aldi

op een aankooptrip bij Aldi [Aaron Christophel] kwam deze Medion Streaming Gadget over die met behulp van WiFi naar uw huisnetwerk koppelt en werkt als webradio. Hij kon er geen weerstaan ​​om er een te krijgen, evenals afgehandeld om vrij een beetje hacking op het apparaat te doen (vertaald) toen hij het thuiskwam.

Zijn allereerste koopje was een hardware-scheur. Een inspectie van het bestuur toonde aan wat ongetwijfeld een niet-onberispelijke voetafdruk was voor een USB Tiny Jack. Hij voegde het component toe, geloven dat het hem in staat zou stellen om het aan een computer te koppelen, maar die niet werkte. Om het probleem bovendien te bekijken, is hij gekoppeld aan de seriële poort van het apparaat met behulp van de hard-to-guess-inloggegevens en wachtwoord. Het runt een Linux-kernel en de opdracht LSUSB blootgelegd dat de USB is ingeschakeld als HOLD-modus. Dit geeft aan dat u massale opslag kunt verbinden … zoet!

Hij heeft ook een aantal firmware-hacking gedaan. Hierboven is het bevestigingsscherm voor het knipperen van zijn gewijzigde beeldbestand. Dit resulteerde in een op maat gemaakt sprenkel-scherm wanneer het opstart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *