Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics Apex Legends Seizoen 3 Trailer toont nieuwe “World’s Edge” -map [Video]

Apex Legends Seizoen 3 Trailer toont nieuwe “World’s Edge” -map [Video]

Na een paar weken van in-game voorafschaduwing die begon nadat het Apex Legends voorseizoen Invitational Tournament van start ging, kondigde ontwikkelaar Respawn eindelijk een releasedatum aan voor seizoen 3 vorige week, terwijl hij ook de zwaar gelekte nieuwe legende crypto onthulde, als aanvulling op de aankondiging met een korte animatiefilm die een beetje achtergrondverhaal biedt voor het personage. Vandaag ging de studio naar sociale media om een filmische trailer te delen voor seizoen 3 zelf, en het komt met een verrassing.

De trailer toont een geheel nieuwe kaart voor het spel genaamd World’s Edge. Hoewel Respawn kleine wijzigingen heeft aangebracht in de oorspronkelijke kaart, King’s Canyon, is dit de eerste keer dat een nieuwe arena is aangekondigd gedurende de acht maanden dat de game bestaat, dit de eerste keer dat een nieuwe arena is aangekondigd.

De trailer doet goed werk om te wijzen op wat te verwachten van de nieuwe kaart, met een mix van lava-, ijs- en watergeisers, met een trein die er allemaal doorheen loopt. Op dit moment is het echter moeilijk om te zeggen hoe dat zich zou vertalen naar de daadwerkelijke gameplay. Voor nu kunnen we alleen maar in het geklets tussen onze favoriete legendes en de onwaarschijnlijke kameraadschap tussen de nieuwe man en hacker extraordinaire, crypto, en onze favoriete onbedoelde strip van de Outlands, Mirage, genieten.

Welkom bij World’s Edge, een nieuwe Apex Legends -kaart waar gesmolten hitte en chemisch ijs botsen. Sluit je aan bij onze cast van legendes – inclusief de nieuwste legende, Crypto – op het dropship terwijl ze van planeet troost worden gebracht naar de rand van de wereld op planeet Talos.

Het past allemaal vrij goed met Crypto’s recente King’s Canyon Cameo en de eerder genoemde “verhalen van de outlands” kort, helemaal terug naar de intro voor seizoen 2. De nieuwe trailer ziet Mirage praten over de arena die naar een andere planeet is verplaatst daarna Iemand nam “de toren” naar beneden.

“Ik heb al die tijd gezegd dat we een verandering van omgeving nodig hadden”, zegt hij. Dat deden we, Mirage.

Seizoen 3 “Meltdown” brengt 1 oktober uit, en afgezien van de nieuwe kaart en het speelbare personage, zal het een verfrissende strijdpas met zich meebrengen, serie 2 van gerangschikte matchmaking en een geheel nieuw wapen genaamd The Charge Rifle.

Misschien wil je ook kijken:

Downloaden: iOS 13 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone uitgebracht

Beste iPhone 11, 11 Pro Max Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Fix iOS 13 ota vastgehouden bij het voorbereiden van het updateprobleem, hier is hoe

Fix iOS 13 Update gevraagde een vaste kwestie op iPhone en iPad, hier is hoe

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe u iOS 13 -problemen, crasht -apps -problemen en andere bugs oplossen

Fix iOS 13 Schatting van de tijd die nog steeds vastbesloten is, zo is hoe

Jailbreak iOS 13/13.1 Statusupdate [continu bijgewerkt met de nieuwste info]

Download iOS 13 IPSW -links & installeer op iPhone XS, Max, XR, X, 8, 7, Plus, 6s, SE, iPod [Tutorial]

Fix iOS 13 kon de iPhone -activeringsfout niet activeren na update, hier is hoe

IOS 13 geen serviceprobleem oplossen na upgrade, hier is hoe

iOS 13 Foto’s Video Camera Roll Missing?: Controleer “Alle foto’s” sectie

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *