Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics 5 fascinerende Android -apps en games om deze week te bekijken

5 fascinerende Android -apps en games om deze week te bekijken

, dus hier is nog een lijst met een aantal echt fascinerende Android -apps waar ik van hou. Ik geloof dat je deze nieuwe apps en games ook leuk zult vinden. Als je op zoek bent naar een aantal nieuwe apps om je Android -gadget dit te proberen, inspecteer je de naleving van de lijst.

Aanmelding

Inware is een opmerkelijke app die u zowel hardware- als software -applicatie -informatie over uw smartphone biedt. Wanneer u de app instelt, moet u toegang tot Place & Phone Stat geven om het goed te laten werken.

Mis het niet: stimuleert het verminderen van de levensduur van de schermresolutie de levensduur van de batterij?

Inware toont u gedetailleerde informatie zoals de OS -versie, beveiligingspatch, kernelversie, uptime, treble -ondersteuning, schermresolutie, grootte, elementverhouding, framesnelheid, CPU en GPU -gebruik, camera- en netwerkinformatie, en nog veel meer.

[GooglePlay url = “”]
Kortstondig

Het toevoegen van snelkoppelingen voor apps op het huisscherm is altijd nuttig en tijdbesparend geweest. Met Shorty gaat u deze stap verder en kunt u snelkoppelingen toevoegen aan alles op uw telefoon. Snel in staat, kunt u een snelkoppeling toevoegen voor alles, zolang het maar ondersteuning van de deelfunctie heeft.

Om te beginnen, deel de voorkeursgegevens en selecteer Shorty in het menu Share. Op het volgende scherm kunt u de snelkoppeling personaliseren met dingen zoals tags, pictogramstijl, teksten en achtergrondkleur.

[GooglePlay url = “”]
Spoilblokker

Iedereen haat spoilers. En sociaal netwerk is de ultieme bron voor spoilers. Nou, hier is een app die u zal helpen weg te blijven van spoilers op sociaal netwerk door gekozen teksten te dekken – Spoiler Blocker.

Zodra u Spoiler Blocker hebt ingesteld, moet u deze toegankelijkheidsdiensten verlenen. Hierdoor kan het het materiaal op het scherm uitchecken en erkennen. Dit helpt op zijn beurt dat het de teksten omvat die specifieke vooraf gedefinieerde trefwoorden bevatten. U kunt uw eigen trefwoorden en op de witte lijst specifieke apps produceren.

Moet lezen: 5 gezondheid en welzijn en fysieke fitness -apps om thuis gratis in vorm te komen

[GooglePlay url = “”]
Mint -iconen

Minty iconen is de nieuwste taak van Patryk Goworowski, de maker van Cornie & Noizy iconen. Ik ben absoluut dol op zijn werk en beide pictogrampakketten zijn mijn favoriet.

Minty is een van de allerbeste vormloze pictogrampakketten in de Play Store. Het is anders dan alles wat ik eerder heb gezien en het laat het huisscherm er zo fris uitzien.

Mint -pictogrammen zijn gratis te downloaden van de Play Store. Maar de gratis versie is elke week beperkt tot 8 nieuwe pictogrammen. De betaalde versie brengt 52 nieuwe iconen wekelijks en geweldige deals van mappictogrammen.

[GooglePlay url = “”]
Blur Wallpaper

Hoe vaak is er gebeurd dat u van een behang houdt, maar het past niet goed bij uw configuratie of maakt het moeilijk om de pictogrammen en widgets op het huisscherm te zien? komt veel voor, vooral bij lichte achtergronden.

Blur Wallpaper is een opmerkelijke app waarmee u het behang op het huisscherm kunt vervagen. Niet alleen dat, maar je kunt ook donker worden en het behang desatureer.

U kunt ook leuk vinden: hoe u nep -apps op Google Play Store kunt bepalen

De app is gratis te downloaden, maar bevat advertenties en in-app aankopen. Het maken van de aankoop verwijdert advertenties en kan de keuze toestaan het bewerkte achtergrond op het vergrendelscherm toe te passen.

[GooglePlay url = “”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *