PIP Young Boys als service

Een paar weken geleden werd Fallout 4 uitgebracht, evenals alle toekomstige games van het jaar, is de productiviteit gevallen met de vloer, cosplayers zijn hectische crafting-outfits, evenals modders zijn hectisch het spel in stukken scheuren. Net als alle enorme game-releases, heeft na effecten 4 een Super-Deluxe, ultra-collectible editie, evenals deze versie, evenals deze versie, zijn eigen PIP-jongen, de in-game pols-gemonteerde individuele interface die statistieken, inventaris, en speurtochten.

Deze PIP-jongetje is echt functioneel, afhankelijk van een smartphone om het scherm in-game Pip Boy te spiegelen. Dit impliceert natuurlijk dat er een soort communicatie moet zijn tussen het spel en een telefoon. [Kyle] ontdekte dit enigszins fascinerend en koos ervoor om in deze communicatie te graven om te zien wat er nog meer klaar is met de echte levenspiegel van de in-game Pip Boy

Met een gemakkelijke veeg van NMAP vond [Kyle] twee havens open op zijn PS4. Door een relais te produceren om in te luisteren op wat het gaat met deze poorten, [Kyle] heeft [Kyle] een hulpmiddel gebouwd waarmee iemand gegevens kan dumpen van de in-game Pip Young Jongen naar elk type andere service.

De bibliotheek- en opdrachtregelgereedschap werken met PS4 evenals pc evenals in staat om statistieken te dumpen, evenals gegevens van de in-game Pip Young Boy naar de buitenwereld. Het zal fascinerend zijn om te zien welk type mashups hiermee kan worden geproduceerd; Bijzonder fascinerend zou een leiderbord zijn voor een heel kantoor van kluisbewoners, maar een TV-formaat Pip Young Boy zou eveneens volstaan.

Ja, dat is een uitdaging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *