Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics App Zap voor Mac maakt het verwijderen van apps een wandeling in het park – nu downloaden

App Zap voor Mac maakt het verwijderen van apps een wandeling in het park – nu downloaden

We houden van onze Macs hier bij Redmond Pie, evenals we vinden de methode OS X werkt. De eenvoud om te gebruiken gemengd met subtiele kracht moet je wensen dat het OS X de allerbeste optie in ons hoofd maakt, hoewel dat nog een onenigheid is voor een andere dag.

De methode OS X verwerkt app -installaties kan extreem verschillen van de methode die Windows de situatie verwerkt, evenals een punt dat we geloven dat dit de allerbeste methode is om dingen aan te gaan; De app zelf bevindt zich in een map Toepassingen, met alle ondersteunde gegevens elders. Het verwijderen van een app is zo eenvoudig als het naar de prullenbak slepen. Het probleem is dat gegevens vaak achterblijven.

Dit fenomeen is wat een paar ‘app -schoonmakers’ heeft geactiveerd om te verschijnen voor download op internet, en aantrekkelijk om apps volledig te verwijderen met een druk op de knop. Ondanks al zijn eenvoud van gebruik, ontdekken we vaak dat we willen dat OS X niet-installerende apps een beetje een beetje sierlijker behandelt, maar gelukkig hebben ontwerpers van derden onze rug, evenals een dergelijke ontwerper heeft een app op de Mac-app Winkel die misschien de moeite waard is om te inspecteren.

App ZAP werkt op $ 5 en is niet de meest kostbare app die er is, en als u van ons houdt – altijd zo goed installeren en apps verwijderen – dan kan het geld goed worden besteed.

Wat app Zap echt doet, is ongelooflijk eenvoudig. Kies de app om te worden verwijderd van de app Zap -menu’s, of sleep het pictogram naar de prullenbak, evenals App ZAP gaan af en doet zijn ding, waarbij alle bijbehorende gegevens worden ontdekt en deze verwijdert.

APP ZAP heeft slechts één functie en dat is om zich af te komen van ongewenste apps en al hun bijbehorende bestanden. Eenvoud en veiligheid zijn de drijvende kracht achter de build. Vanaf het moment dat u op het ZAP -pictogram van de app klikt, moet u op de meest effectieve en doelgerichte mode worden geëlimineerd om apps te elimineren. Als u op de geavanceerde functie klikt, bladert de app naar alle bijbehorende gegevens van de app om te worden geëlimineerd.

In een tijdperk waarin we ons allemaal ontdekken met SSD -schijven, ontdekken we ons ook met kleinere moeilijke schijven dan we zijn gebruikt. App Administration is uiteindelijk een cruciaal onderdeel van ons leven, en het is van vitaal belang om die onnodige gegevens van onze schijven van onze schijven te houden.

Voor $ 5 is APP ZAP misschien de moeite waard om te inspecteren.

Download app Zap voor Mac [Mac App Store Link]

Misschien wil je ook inspecteren:

Probeer Mac OS X Lion op internet in uw webbrowser

Zorg ervoor dat u onze Mac OS X -apps -galerij inspecteert om nog veel meer apps voor OS X Powered Computer te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *