Apple iPad Video and Pictures

, zoals je misschien al weet dat Steve Jobs vandaag het podium heeft opgenomen in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco, waar hij een nieuw product onthulde genaamd iPad. Voor degenen onder u die het niet weten, is iPad een geheel nieuwe tablet/lei -achtige apparaat die al uw bestaande iPhone -apps en games uitvoert op een IPS -capacitief multitouch -display van 9,7 inch. Het wordt aangedreven door 1 GHz -processor en wordt geleverd in flashgroottes van 16 GB, 32 GB en 64 GB.

Het komt in twee modellen, met en zonder 3G. Degene met WiFi+3G zal in 90 dagen verkrijgbaar zijn in de detailhandel, terwijl die met WiFi alleen vanaf vandaag beschikbaar zal zijn. Er zijn hier veel meer functies van het apparaat te vinden.

De officiële Apple iPad -site is nu live gegaan waar ze een video hebben gepost met de Apple iPad in actie. U kunt de video hieronder vinden.

U kunt onze volledige dekking op iPad vinden door naar deze link hier of hier te navigeren.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreaking Apple iPad – de mogelijkheden

iPad vs Kindle DX – De definitieve vergelijking

iPad vs HP Slate – Waar sta je in deze Mac versus PC -oorlog?

Je kunt me volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Apple Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *