Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics Apple voegt Maroon 5’s melodie ‘Memories’ To Pictures App voor Slide Show Development

Apple voegt Maroon 5’s melodie ‘Memories’ To Pictures App voor Slide Show Development

toe, een uniek en fascinerend industrieel partnerschap tussen Apple en Maroon 5 zal Apple in staat stellen de nieuwe melodies van de band ‘Memories’ in zijn native te gebruiken Foto’s app. zowel iPhone en iPad -eigenaren kunnen de track in dia -showcreaties overladen die zijn geproduceerd op iOS 13 en iPados.

Voor degenen die de functie niet hebben gebruikt, stelt Apple’s Picture App een persoon in staat om het proces op te roepen om intelligent een prachtige diavoorstelling te produceren op basis van een verzameling foto’s op het apparaat.

Deze foto’s kunnen worden gegroepeerd op een specifiek tijdstip, een evenement, zoals Kerstmis of Pasen, of zelfs alleen door een locatie. Wanneer die foto’s zijn gekozen, is het dan mogelijk om een spoor over de bovenkant van de diavoorstelling te bedekken om een specifieke stemming of genre vorm te geven. Met deze samenwerking worden Maroon 5’A ‘Memories’ aangeboden om te selecteren als dat overlade track.

De fijne kneepjes van het industriële aanbod zijn nog niet onthuld – en waarschijnlijk nooit zullen zijn – maar zowel iPhone als iPad -eigenaren kunnen alleen de track selecteren voor een beperkte periode voordat het wordt verwijderd. Er is nog geen tijdslimiet onthuld, maar dat zou suggereren dat het contract dat wordt bereikt tussen Apple en de uitgevers van Maroon 5 is beperkt. Wanneer het nummer ‘Memories’ is verwijderd, zou elk type diavoorstellingen worden geproduceerd en opgeslagen dat het behouden van dat spoor nog steeds de melodie heeft bedekt en de diavoorstelling zou nog steeds intact zijn.

De mogelijkheid om de ‘Memories’ -melodie te gebruiken wanneer het wordt aangeboden, is beperkt tot die gadgets met iOS 13 op iPhone en de nieuwe iPados -installatie voor iPad. Elk type gadgets met een lagere firmwareversie heeft geen toegang tot de Maroon 5 -track.

Natuurlijk zou geen industrieel aanbod totaal zijn zonder dat de band zelf precies laat zien hoe de functie werkt. Om de prestaties te promoten, heeft Maroon 5 zijn eigen video ‘Made with Memories’ geproduceerd die momenteel toegankelijk is via het streaming -muziekplatform van Apple. Als dat geen invloed heeft op je om je eigen herinneringen te produceren via de Native Pictures -app, begrijpen we niet wat dat zal doen.

Als u de optie van enig type deuntje ter wereld had om deze capaciteit te hebben aangeboden, wat zou u dan kiezen?

Misschien wil je ook inspecteren:

Downgrade iOS 13.1 finale tot 12.4.1 / 13.0, hier is hoe

Beste iPhone 11, 11 Pro Max-situatie met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de allerbeste

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Hoe u iOS 13 -problemen kunt oplossen, het probleem van de apps en andere bugs crashen

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 evenals iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Conditie -update [continu bijgewerkt met de laatste info]

iOS 13.1 Jailbreak Update: beveiligingsmateriaalfixes en patches gedetailleerd door Apple

Downloaden: iPados 13.1 Eind IPSW -link, OTA -update voor iPad Pro, iPad Air, iPad Mini en meer vrijgegeven

Download iOS 13.1 IPSW -links en ingesteld op iPhone 11, Pro, XS, Max, XR, X, 8, 7, Plus, 6s, SE, iPod [Tutorial]

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *