Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics Flessen flip – een spel dat te minimalistisch is om waar te zijn!

Flessen flip – een spel dat te minimalistisch is om waar te zijn!

Met miljarden Android -games beschikbaar in de Google Play Store, kunnen we alleen het kennen van een deel ervan begrijpen. Dit is de reden waarom categorieën zijn uitgevonden om het voor de gebruiker gemakkelijk te maken om een spel te vinden dat bij zijn/haar smaak van games past. Hoewel er een overgrote meerderheid van mensen is die de voorkeur geven aan actie-/avontuurlijke games, is er nog steeds een behoorlijk groot deel van mensen die liever liever eenvoudige games liever hebben, die gewoon tijd doden.

Dit is waar games zoals Temple Run 2, Subway Surfers en meer eindeloze type games binnenkomen. Als je dacht dat een game niet eenvoudiger kon worden, dan ga je hier. Bottle Flip is een nieuwe toevoeging aan de Google Play Store en is duidelijk geïnspireerd door de echte trend van het omdraaien van halfgevulde flessen en hopen dat ze op de juiste manier zouden landen.

De game gebruikt echter geen echte fysica, en daarom moesten de ontwikkelaars kijken naar de manieren waarop dit het publiek zou kunnen vermaken. Vandaag kijken we heel snel naar nog een andere eenvoudige, eindeloze, tijdmoord- en verslavende game.

Fles flip – review

Wanneer je het spel voor het eerst start, krijg je niets, absoluut niets. Je ziet gewoon een fles aan de onderkant van je scherm, een rood platform erboven, en sommige opties verspreiden zich over alle vier de hoeken. Laten we beginnen met het spelen van het spel.

Om het spel te starten, moet je de fles met je vinger in de richting naar het platform laten vallen. Je enige hoofddoel is om de fles op het platform te laten landen. Hoewel de eerste paar films misschien echt gemakkelijk lijken, beginnen de dingen een beurt te maken. Het platform verandert niet alleen van positie met elke succesvolle film die je maakt, maar krimpt ook herhaaldelijk naar beneden, tot een punt waar het extreem moeilijk voor je is om 100% nauwkeurigheid te krijgen.

Nou, om eerlijk te zijn, dat is alles wat het spel is. Je ziet het misschien als een echt saaie spel in het begin, maar laten we eerlijk zijn, wie zou graag eindeloze games zoals Temple Run graag hebben gehad als ze er alleen maar over zouden horen en het niet zelf proberen?

Lees volgende
10 beste Gameloft -games onder de 50 MB voor Android

Nu we hebben gesproken over de gameplay zelf, laten we een minuut of twee besteden aan het praten over die opties die we eerder hebben genoemd. Er zijn vier opties waarmee u kunt spelen. De meest nuttige kan de volume -schakelaar zijn, die het spel alleen maar dempt als dat je afleidt van het breken van scores. De knop ‘Geen advertenties’ doet precies wat er staat.

Als je het spel zonder advertenties wilt spelen, waarom zou je dan niet overwegen om een kleine som geld te laten liggen ($ 1 om precies te zijn). Er is ook een ‘like’ knop hieronder, zodat u een beetje recensie achterlaat, ofwel vermeldt hoe goed het spel is, of wat constructieve kritiek achterlaat. Ten slotte is er ook een aandelenknop voor jou om dit spel aan andere vrienden aan te bevelen!

Oké, dat is alles wat je moet weten over de nieuwe eindeloze game die heel goed op een dag op internet kan breken. Als je het spel zelf wilt proberen, klik dan op de onderstaande link. Wat is je hoge score, we horen er graag over!

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *