Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics De vermeende iPad Small 5-case toont geen ontwerpwijzigingen, nieuwe 10,5-inch iPad gerucht

De vermeende iPad Small 5-case toont geen ontwerpwijzigingen, nieuwe 10,5-inch iPad gerucht

Hoewel we niet noodzakelijkerwijs nieuwe hardware verwachten tijdens Apple’s grote 25 maart-evenement, worden iPads op een bepaald moment in de komende tijd verwacht maanden. We horen al een lange, lange tijd geruchten over bijgewerkte full-sized iPads en iPad Mini’s en er zijn twee nieuwe rapporten aan beide dingen gebeurd, evenals een verrassings-perk iPad.

Beginnend met de iPad Mini, toont een nieuw rapport van Indian Blog 91Mobiles ons een foto van wat wordt beweerd als een geval voor een nieuwe iPad Mini. De foto’s worden toegeschreven aan Sudhanshu Ambhore van Slashleaks Fame, en hebben een gecentreerde microfoon en een ontwerp dat meestal vergelijkbaar is met het huidige IPad Small -model. Dat impliceert dezelfde luidsprekerconfiguratie en een bliksempoort worden ingesteld om te worden gebruikt, en het bevestigt nog meer een claim van OnLeaks eerder dat de iPad Small 5 er praktisch identiek uitziet als de iPad Small 4.

Verder gaan we de full -size iPad. Een nieuw rapport van het eerder geschikte Twitter -account Coinx laat Apple niet slechts één lanceren, maar op een bepaald moment in de toekomst twee nieuwe grote iPads, hoewel niet gelijktijdig.

De twee maten in kwestie hier zijn een 10,2-inch en 10,5-inch iPad, waarbij de laatste de eerste iPad van die grootte is die de iPad Pro-naam niet draagt. Het zou interessant zijn om te zien hoe de prijzen uitkomen als dit nauwkeurig blijkt te zijn, en gezien het feit dat ditzelfde Twitter -account de namen van de iPhones 2018 correct heeft voorspeld, is het mogelijk dat we toch misschien twee nieuwe iPads krijgen.

Dit jaar lijkt het waarschijnlijk een goede voor de iPad -lijn.

(Bronnen: 91Mobiles, Coinx [Twitter])

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.2 Beta 5 IPSW -links, OTA -update voor testen

Downgrade iOS 12.1.4 naar iOS 12.1.1 Beta 3 voor jailbreak [gids]

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en installeer Cydia, zo is hoe [tutorial]

Jailbreak iOS 12.1.4 Het gebruik van Luca’s WebKit -exploit kan binnenkort mogelijk zijn

Download iOS 12.1.4 IPSW -links, OTA -update met Vital FaceTime Bug Patch

Beste Galaxy S10 / S10+ / S10E Case Lijst: hier zijn de must-haves voor bescherming

Galaxy S10 / S10+ / S10E schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of like onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *