Digitale producten die u kunt verkopen Digital Electronics Apple kondigt WatchOS 8 aan met nieuwe mindfulness -functies evenals nog veel meer

Apple kondigt WatchOS 8 aan met nieuwe mindfulness -functies evenals nog veel meer

Apple onthulde WatchOS 8 vandaag en het brengt een aantal nieuwe functies met zich mee die erop gericht zijn om het voor ons allemaal veel bewuster te maken.

De update, die werd onthuld via de WWDC21 Opening Keynote, wordt nu het beste aangeboden aan ontwerpers en zal vanaf volgende maand worden aangeboden aan die op het openbare bèta -programma. Iedereen zal het dit najaar krijgen.

Die mindfulness -functies waren het allereerste wat Apple onthulde en het is eenvoudig om te zien waarom. We zijn allemaal vereiste van zoveel mogelijk assistent als we nu het beste kunnen krijgen, evenals Apple View is hier om een hand te bieden.

Nu veel meer dan ooit, erkennen mensen de betekenis van het ontdekken van kleine momenten in hun tijd om veel meer bewust te zijn. In WatchOS 8 wordt de Breathe -app de mindfulness -app, met een verbeterde ademende ervaring, plus een nieuw sessietype, reflecteren. Show biedt een bewuste doelstelling om op een beetje een minuut te focussen die overal en op elk soort tijd kan worden gedaan. Elke showsessie verwelkomt het individu met een uniek, doordacht concept om over na te denken dat een positieve gemoedstoestand uitnodigt. Het individu kan bijvoorbeeld zoiets zien als ‘herinner je een tijd recent dat je je een gevoel van kalmte voelde. Breng dat gevoel op dit moment “of” reflecteer op één ding waar je dankbaar voor bent en geloof over waarom je het zo waardeert. ” Zowel de adem als showvaringen bieden eveneens suggesties om individuen te helpen veel meer uit elke sessie te krijgen en om prachtige nieuwe animaties te functioneren.

Apple onthulde ook dat Apple View -dragers nu hun slapende ademhalingssnelheid kunnen volgen, terwijl er nieuwe trainingen worden aangeboden – zowel Tai Chi als Pilates.

Video speler

00:00
00:00
01:07

Apple Fitness+ krijgt een nieuwe hotness een put, niet in het minst een nieuwe ronde van trainingen die een aantal vrij grote namen zullen functioneren.

Fitness+ introduceert een nieuwe reeks workouts met Jeanette Jenkins, een van de meest gewilde fysieke fitness-experts, evenals een nieuwe artiestenspotlight-serie met trainingen met hele afspeellijsten van Woman Gaga, Jennifer Lopez, Keith Urban, evenals Alicia Keys .

Andere functies zijn de nieuwe tas toevoegingen die het mogelijk maken om allerlei soorten geheimen toe te voegen naast een opnieuw ontworpen muziek -app. U kunt Siri ook tot slot gebruiken om verschillende timers op hetzelfde moment in te stellen.

We downloaden nu de WatchOS 8 Beta het beste en er zijn zeker nieuwe dingen waarover ons nog niet is verteld. Maak je geen zorgen, we laten je begrijpen wanneer we ze tegenkomen!

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 15 Beta -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 15 Beta 1 IPSW -links en ingesteld op iPhone 12, Pro, 11, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, iPad, iPod [Tutorial]

iOS 15 bèta 1 profielgegevens downloaden zonder designeraccount, zo is hoe

Hoe iOS 15 Beta te downgraden naar iOS 14.6 / 14.7 [Tutorial]

Hoe te downloaden iOS 15 Beta 1 samen met iPados 15 Beta 1

Download: iOS 14.6 laatste IPSW -links, OTA -profielgegevens samen met iPados 14.6 vrijgegeven

Jailbreak iOS 14.6 met behulp van checkra1n, hier is how-to [tutorial]

Hoe iOS 14.6 te downgraden en iPados 14.6 [Gids]

Converteer fabrieksgestuurde Apple CarPlay naar draadloze Apple CarPlay in uw voertuig gemakkelijk, hier is hoe

Apple View ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteunde land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *